Добавить новость
24 марта 2023 года
Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer
Rss.plus Ria.city

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro Каталог

Первые новости сегодня

Verklapt de hunk van ‘#LikeMe’ dat er een film komt? “Ik zou er niet te snel vanuit gaan dat we stoppen”

Het vierde seizoen van ‘#LikeMe’ telt nog 3 afleveringen en dan valt het doek definitief over de populaire Ketnet-reeks. Читать дальше...

Топ новостей последнего часа

Март
2023

Новые комментарии

Все новости

HLN.be 

WEERBERICHT. Zachte temperaturen met kans op korrelhagel en onweersbuien

Het wordt deze voormiddag al snel overal wisselvallig, met in de loop van de dag buien die ook intenser worden en eventueel onweerachtig kunnen worden. Er is daarbij kans op korrelhagel. De maxima liggen tussen 11 graden in de Hoge Venen en 14 graden in Vlaanderen. Dat voorspelt het KMI.

HLN.be 

Eetgeluiden van andere mensen: gewoon irritant of lijd je aan misofonie?

Krakende chips in de cinema, een collega die met iets te veel smaak een appel eet of je tafelgenoot die z’n soep slurpend naar binnenwerkt: de kans dat jij je weleens ergert aan eetgeluiden is vrij groot. Maar als die geluiden een ontembare woede in je losmaken, heb je misschien wel last van de psychische aandoening misofonie. Professor Damiaan Denys legt uit wat het is en hoe je het kan behandelen. “Drie criteria bepalen of het deze aandoening is of niet.”

HLN.be 

Tijd om weer over te schakelen op zomerbanden

Mobiliteitsfederatie Traxio roept automobilisten op om hun winterbanden te vervangen door zomerbanden, nu de temperaturen in stijgende lijn gaan. “Bij warmere temperaturen slijten winterbanden immers niet alleen sneller dan zomerbanden maar ze presteren ook minder goed, en dat al vanaf temperaturen boven 7 graden Celsius”, aldus Traxio.

HLN.be 

Zo bespaar je op het onderhoud van je auto: “Basistarief kan enorm verschillen, sommige garages zijn dubbel zo duur als andere”

Dat zowat alles in recordtempo duurder is geworden, hoeven we je wellicht niet te vertellen. Ook het onderhoud van je auto is een vervelende terugkomende uitgave die – afhankelijk van de kilometerstand en het automerk – soms fors kan oplopen. Onze mobiliteitsexpert Brecht Vanhaelewyn tipt vier dingen die je kan doen om te besparen én wat de addertjes zijn. “Met een forfait verdient een garage eigenlijk meer wanneer ze hun werk sneller en goedkoper uitvoeren.”

HLN.be 

Tuberculose binnenkort weer dodelijkste infectieziekte ter wereld

Tuberculose (tbc) is goed op weg om weer de dodelijkste infectieziekte ter wereld te worden. Door de coronacrisis, de oorlog in Oekraïne en de vluchtelingenstroom verspreidt de ziekte zich opnieuw gemakkelijker. Daarvoor waarschuwt Damiaanactie, niet toevallig op wereldtuberculosedag. Uit de meest recente cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) blijkt dat het aantal diagnoses in 2021 wereldwijd met 5 procent is gestegen.

HLN.be 

Onze spookrijder over Van Aert en Van der Poel na het opvallende zetelmoment: "Die twee samen is iets raars”

Hij waart door het peloton zonder op te vallen en brengt verslag uit zonder dat de rest het weet. Hij vertelt wat leeft in de koers zonder zijn identiteit prijs te geven. Onze spookrijder in het peloton: onzichtbaar, ongrijpbaar en af en toe tegen de stroom in. Aan de vooravond van de E3 Saxo Bank Classic heeft hij het onder meer nog over het gerucht dat Pogacar en Van der Poel een entente zouden hebben gemaakt, de ongemakkelijke scène in de zetel en wie nu de tofste is: Van Aert of Van der Poel.

HLN.be 

Onze man is getuige van meest chaotische staatsbezoek ooit in Zuid-Afrika: “Twee derde van de gasten kon hun uitnodiging weggooien”

Nog maar één dag ver, en het staat nu al vast: koning Filip (62) en koningin Mathilde (50) beleven in Zuid-Afrika hun meest chaotische staatsbezoek ooit. Hun gastheer, president Cyril Ramaphosa (70), kwam een uur te laat, schrapte een cruciaal programmaonderdeel en trok twee derde van de uitnodigingen voor de meest prestigieuze activiteit in.

HLN.be 

MEDIAWATCHERS. “Hoefsmid Raphaël was drie jaar geleden zelf kandidaat in Boer Zoekt Vrouw”

Drama in Boer Zoekt Vrouw. Na een uit de hand gelopen ruzie beslissen kandidaten Jolyn en Katrijn het erf van hoefsmid Raphaël te verlaten. Een nooit eerder gezien tafereel in de geschiedenis van het VTM-programma. Nochtans zou boer Raphaël het klappen van de zweep van het programma wel moeten kennen. “Hij deed drie jaar geleden zélf mee om het hart van een boerin te veroveren”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. Luister hierboven naar de volledige aflevering.

HLN.be 

Zelfstandige Delhaizes vallen droog, concurrenten gaan niet alles kunnen opvangen: “Wacht niet tot zaterdag 16 uur om inkopen te doen”

Net nu de winkels van Delhaize terug open beginnen gaan, is een nieuwe brandhaard ontstaan: het distributiecentrum in Zellik is geblokkeerd. Er raakt daardoor geen verse voeding meer in de winkels - ook niet bij de zelfstandige Delhaizes. De lege rekken gaan nog leger worden, en de concurrenten gaan het gat niet kunnen dichtrijden. “Hopelijk hebben de vakbonden het gezond verstand om geen onschuldige slachtoffers te maken”, zegt professor Gino Van Ossel.

HLN.be 

ONZE OPINIE. “PS kan Delhaize niet redden, maar wel haar achterban”

“Natuurlijk kan PS Delhaize niet redden. Zelfs Groen moet er niet van weten. De PS legt het zelfs niet op de regeringstafel. En als ze een meerderheid achter zich zou krijgen, komt het te laat voor Delhaize. Het is symboolpolitiek. De PS kan misschien wel haar achterban redden: de vakbond, die inmiddels verlekkerd naar de PTB kijkt”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde.


Что делать чтобы женщины сами бегали за тобой Простое правило - Как влюбить девушку

Россияне на Бали устроили "новую Москву" и бесят местных

Реконструкция газопровода завершилась в центре Москвы

В Подмосковье четырех кыргызстанцев подозревают в убийстве 18-летнего соотечественника (фото)Новости 24/7 DirectAdvert - доход для вашего сайтаЧастные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в РоссииRu24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Ru24.net — облегчённая версия старейшего обозревателя новостей 123ru.net. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Ru24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Ru24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.
Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city

300-метровые хоромы для Дени. Какую квартиру СМИ «отписали» внуку Пугачевой

Костенко предложила ввести в России безвизовые зоны

Пермские предприниматели смогут получать оцифрованные письма

Зампред Совбеза Медведев назвал цену нового «Москвича» высоковатой

Музыкальные новости

Марш Шопена для наследников Фаберже

Актриса и модель Алина Засобина стала амбассадором фонда «Гольфстрим»

МИД Нагорного Карабаха: Заявление о праве народа Арцаха на самоопределение

Роман Курцын сделает детское кино

Новости России

В Подмосковье четырех кыргызстанцев подозревают в убийстве 18-летнего соотечественника (фото)

В Москве самыми популярными предметами ЕГЭ стали обществознание, информатика и английский

Названы самые популярные предметы среди школьников для сдачи ЕГЭ в Москве

Россияне на Бали устроили "новую Москву" и бесят местных

Экология в России и мире

Участие в замещении евробондов ведущих российских эмитентов принимает инвестиционная компания «Фонтвьель»

25 марта состоится закрытия сезона ENERGY IN THE MOUNTAIN 2023 в Сочи

"В 2022 году в Бурятии началась масштабная реконструкция муниципальных музеев" - Руководитель Министерства культуры Бурятии: Соелма Дагаева:

Руководитель министерства культуры Бурятии Млелма Дагаева: "Заявки, поступившие в Фонд кино позже указанных сроков, в отборе не участвуют"

Спорт в России и мире

Писатель Беседин: за «правотой» Кафельникова о Ельцине маячат кладбищенские кресты

Аарон Рамсдейл: "Подписание Жезуса и Зинченко – большая помощь"

Александр Волков: возвращаюсь в тренировочный процесс после победы

Анна Блинкова вышла во второй круг турнира WTA-1000 в Майами

Moscow.media

Экосистема кибер-людей Cyberly One успешно запущена в России

КЛЮЧАВТО открыл дилерский центр автомобилей «Москвич» в Омске

Продлен прием заявок на I Национальную премию за вклад в развитие цифровизации городского хозяйства «Умный город»!

Стартовал открытый этап голосования по номинации «Человек года» проекта «Умный город»Топ новостей на этот час

Rss.plus

СМИ24.net — правдивые новости, непрерывно 24/7 на русском языке с ежеминутным обновлением *