World News in Danish
Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Favoritterne fra Stevnsgade tog den hjem til sidst

Inden fredagens kamp i DL mellem værterne fra Stevnsgade SuperWomen og gæsterne fra Værløse BBK, måtte Stevnsgade tage favoritrollen på sig.

Værløse var  for tidligt i sæsonen blevet spået til at være "prûgelknape". Holdets unge spillere har trodset spådommene, foldet deres talent ud og performet rigtigt godt i mange kampe. Holdet har i de første otte kampe vundet to, men flere gange været tæt på. På en god dag kan de udfordre og måske slå alle i ligaen.

Værløse kom direkte fra en sejr mod SISU i en gyserkamp på hjemmebane, mens Stevnsgade gik ind til kampen med to nederlag i streg i bagagen. Først tabte holdet hjemme mod SISU og senest indløb sæsonens tredje nederlag til Hørsholm 79ers, der tordner mod at vinde grundspillet suverænt.

Værløse og Stevnsgade har mødt hinanden en gang før i dette års grundspil. Det var i Værløse, hvor hjemmeholdet fik en ordentlig lussing med 38-76 til Stevnsgade.

Første periode er en lang bytning af point uden den store dramatik. Perioden ender 14-15 til Værløse.

Anden periode ligner første periode til forveksling. Frida Boje Formann - Værløses bedste på dagen og samtidig Værløses topscorer - starter med at bringe Værløse foran med 14-17. En noget anderledes udvikling en holdenes første møde, hvor Stevnsgade trak fra lige fra start. Men ret hurtigt efter gør Stevnsgade Basketballs to store spillere i fredagens opgør Emilie Hesseldal (lavede en imponerende triple double - med 18 rebounds, 15 point og 10 assists + 4 steals) og Ida Tryggedsson Preetzmann (der scorede 28 point) de helt lige igen.

Efter 7:12 af anden periode fører Værløse 24-26, men så rykker Stevnsgade lidt fra og bringer sig foran til halvlegsstillingen 33-29. Perioden var igen meget lige. Stevnsgade vinder perioden 19-14.

Efter pausen bringer Ida Klussmann Stevnsgade foran med 8 point og da var det som om, at publikum anede at Stevnsgade ville rykke fra. Mathilde Colding-Poulsen scorede herefter to 3ere i træk og satte fart i forsvarsspillet for værterne.

Værløse nåede heller aldrig senere i kampen at komme tættere på end 8 point. Stevnsgade førte inden sidste 10 minutters runde 49-41. Perioden vindes af Stevnsgade med 16-12.

Sidste periode sætter Stevnsgade sig fuldstændigt på kampen og begynder at ramme på deres frie skud. De trækker fra gæsterne, der kæmper bravt, men Stevnsgade vinder fortjent kampen 76-53 og dermed sidste periode med 27-12.

Kigger man på statistikkerne viser dig et tydeligt billede af, hvorfor kampen endte som den gjorde. Stevnsgade skyder 53% bag tre points linjen mens Værløse skyder OK 32%. Stevnsgade tager 40 rebounds, mens Værløse tager 29.

Efter kampen udtalte Stevnsgades head coach Hrannar Holm:

“Vores mål  var at holde Værløse under 50 points. Det lykkedes ikke helt, men næsten. De er aktive og spiller med god gejst hele tiden. Jeg har stor respekt for, hvad de gør, de spiller bredt og med høj intensitet.

Vi spillede faktisk en OK kamp og fik åbne skud hele tiden. Vi havde sådan set styr på kampen i hele anden halvleg, men det var dog først i starten af fjerde periode, hvor vi rigtig ramte kurven. Det var godt, for vi har ikke ramt særligt godt på det sidste.

Vi håber nu det fortsætter på onsdag mod Virum Vipers, og især på lørdag - når vi spiller pokal semifinale mod Hørsholm 79ers. Det bliver sjovt."